
3 αυγά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.σούπας κοτατζ
1 κ.γλ μουσταρδα
1 σκελιδα σκόρδο λιωμένη
παπρικα γλυκιά
1 κ.σούπας ελαιόλαδο
λεμονι
Βάζετε τα αυγά σε μπρίκι με νερό βρύσης. από τη στιγμή που το νερό θα αρχίσει να βράζει, αφήστε τα ακομα 10 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν λιγάκι.
σε ένα μπολ ανακατέψτε το κοτατζ, μουστάρδα,πάπρικα, λάδι, σκορδο και τέλος το κρεμμυδάκι και σταγόνες από το λεμόνι. Καθαρίστε τα αυγά και κρατήστε το ένα ολοκληρο και τα δυο ασπράδια. κόψτε τα σε μικρά κυβάκια και σερβίρετε το με τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ.
Καλή απολαυση!
2 comments:
Καλημέρα πατριοτισα ( καλήσπερα αυτού) . Μόλις τελείωσα την αυγό σαλάτα,θεϊκή.μπαινω στο site κάθε μέρα και περιμένω καινούργιες συνταγες.μπορει να είμαστε και κοντοχωριανές ποιος ξέρει.........
καλησπερα καναδεζο ηπειρωτισσα !! και καλημερα αυτου χεχε :)
thxs για το σχολιο κι εγω πεθαινω για αυγα!!
μολις εχουμε νεα ιδεα θα την ποσταρουμε τωρα εχουμε λιγο κολλησει με ελλειψη χρονου αλλα που θα παει θα το φτιαξουμε.. Ζιτσα μερια;;
Post a Comment