Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com28.7.10

Υγιεινοί συνδυασμοί

Εδω σας παραθέτω την λίστα των τροφίμων όπως την χρησιμοποιώ εγώ κάθε μέρα για να φτιάχνω τα γεύματα μας. Σε κάθε γεύμα συνδυάζουμε τροφές από τις 3 ομάδες σε μέτριες ποσότητες. σε κάποια γεύματα προσθέτουμε και υγιεινά λιπαρά ή κάποιο άλλο υλικό του πίνακα αντι για σκέτο φρούτο, τρώω το φρούτο με λίγο γιαούρτι, ξηρούς καρπους τριμμένους και λίγο μέλι. αντι για σκέτο τοστ, το συνοδεύω με ένα χυμό φρεσκοστιμμένο. αντι για κοτόπουλο με σαλάτα, προσθέτω και λίγο ρύζι μπασμάτι κ.ο.κ δοκιμάστε πολλούς συνδυασμούς, έτσι και θα πάρετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κάθε μέρα αλλά και θα βάζετε γεύση στα υγιεινά σας πιάτα!!

No comments:

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...