Την συνταγή μοιράστηκε μαζί μας η φίλη μας, Χριστίνα.
ευχαριστούμε!
Υλικά
500γρ γιαούρτι 2%
μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
καρυ
βασιλικός
τριμμένη φρυγανιά
1 κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κομματάκια
ελαιόλαδο
Ανακατεύετε το γιαούρτι με όση μουστάρδα θέλετε, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, λίγο κάρυ και πάπρικα.
Παίρνετε τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο, τα βουτάτε στο μίγμα γιαουρτιού και τέλος τα περνάτε από τη φρυγανιά.
Τα απλώνετε σε λαδόκολλα στο ταψί και τα βάζετε στο ψυγείο για μίση ώρα για να δέσει το μίγμα.
Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσουν για 15-20 λεπτά περίπου.
Γίνονται πάρα πολύ ωραία, γευστικά και αφράτα.
This is a recipe from our friend Christina
Thank you :)
Ingredients
500gr yogurt 2%
mustard
salt
pepper
sweet paprika
curry
basil
breadcrumbs
1 chicken breast cut in small pieces
olive oil
Mix the yogurt in a plate with as much mustard as you prefer, salt, pepper, basil, curry, paprika.
Coat the chicken pieces with olive oil and dip them in the yogurt mix. Then put them in the plate with the breadcrumbs to nicely cover them.
Spread them in a parchment papaer in a baking sheet and let them stand in the fridge for 30 minutes.
Warm up your oven and bake the chicken at 200o C until they become golden brown.
Really tasty and tender.
Enjoy!
photo via
ευχαριστούμε!
Υλικά
500γρ γιαούρτι 2%
μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
καρυ
βασιλικός
τριμμένη φρυγανιά
1 κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κομματάκια
ελαιόλαδο
Ανακατεύετε το γιαούρτι με όση μουστάρδα θέλετε, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, λίγο κάρυ και πάπρικα.
Παίρνετε τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο, τα βουτάτε στο μίγμα γιαουρτιού και τέλος τα περνάτε από τη φρυγανιά.
Τα απλώνετε σε λαδόκολλα στο ταψί και τα βάζετε στο ψυγείο για μίση ώρα για να δέσει το μίγμα.
Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσουν για 15-20 λεπτά περίπου.
Γίνονται πάρα πολύ ωραία, γευστικά και αφράτα.
This is a recipe from our friend Christina
Thank you :)
Ingredients
500gr yogurt 2%
mustard
salt
pepper
sweet paprika
curry
basil
breadcrumbs
1 chicken breast cut in small pieces
olive oil
Mix the yogurt in a plate with as much mustard as you prefer, salt, pepper, basil, curry, paprika.
Coat the chicken pieces with olive oil and dip them in the yogurt mix. Then put them in the plate with the breadcrumbs to nicely cover them.
Spread them in a parchment papaer in a baking sheet and let them stand in the fridge for 30 minutes.
Warm up your oven and bake the chicken at 200o C until they become golden brown.
Really tasty and tender.
Enjoy!
photo via