Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com



8.9.11

Θα τρεξουμε για καλό σκοπο!!

Πηραμε την αποφαση και ποιος μας πιανει...!!
Ειμαστε ενθουσιασμενοι που θα συμμετεχουμε στον ετησιο αγωνα εναντια στον καρκινο του μαστου και ταυτοχρονα θα συμβαλλουμε ελαχιστα ο καθενας μας με μονο 5 ευρω στην θεραπεια του..!!
Μαθετε περισσοτερα για αυτην την εκδηλωση που περυσι συγκεντρωσε ανθρωπους ολων των ηλικιων και εδωσε ελπιδα!

Στις 2 Οκτωβριου μπορειτε να κανετε εναν μικρο περιπατο γυρω απο το Συνταγμα μονο 2 χλμ και να βοηθησετε ή να κανετε εναν μεγαλυτερο περιπατο 4 χλμ ή γιατί οχι αν το θελετε να κανετε τζογκινγκ ή να τρεξετε κιολας.. :)



Τι είναι το Greece Race Fοr The Cure®;

O Αγώνας Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώθηκε για 1η φορά πριν από 28 χρόνια, στο Ντάλας του Τέξας Αμερικής, από την Nancy Brinker, ιδρύτρια της οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure®. Από τον 1ο Αγώνα, που συγκέντρωσε μόλις 800 συμμετέχοντες, το Race for the Cure® έχει γίνει θεσμός και διοργανώνεται πλέον σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 1.6 εκατομμύρια συμμετέχοντες!

Ο Αγώνας Greece Race for the Cure®, διοργανώνεται για 3η χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Aλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Susan G. Komen for the Cure®, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, στο Ζάππειο.


Στον 1ο αλλά και στον 2ο Αγώνα Greece Race for the Cure® συμμετείχαν 5.000 και 8.000 άτομα αντίστοιχα! Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου (4χλμ) και στον Περίπατο (2χλμ) με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και να ενωθούν όλη μαζί για να τρέξουν για τη ΖΩΗ!


link για τον αγωνα στις 2 Οκτωβριου:
http://www.almazois.gr/race2011/main.php


link για την προσπαθεια που γινεται παγκοσμιως για την καταπολεμηση της ασθενειας:
http://www.almazois.gr/gr/main.php
http://ww5.komen.org/

Οργανωθειτε, μαζεψτε φιλους και παιδια, ανηψια, γονεις κλπ και δηλωστε συμμετοχη!!!
Αθληση μαζί με προσφορα υπάρχει καλύτερο;


μπορειτε να βοηθησετε! Βαλτε το εικονιδιο του αγωνα στο blog σας! :)

1 comment:

ιωαννα πειραιας said...

θα είμαστε και εμεις εκει οικογενειακως με την μπεμπα μας στο καροτσι και θα κανουμε τον απλο περιπατο 2 χλμ !!

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...