Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com12.8.10

προετοιμασία...το ήμισυ του παντός

την ημέρα που πηγαίνετε στην λαϊκή ορίστε την ως ημέρα προετοιμασίας για την εβδομάδα.
όταν πεινάσετε μέσα στην ημέρα δεν θα έχετε την υπομονή ή τον χρόνο να πλύνετε και να καθαρίσετε όλα τα λαχανικά για να φτιάξετε σαντουιτς, ή να βράσετε τα αυγά για μια αυγοσαλάτα.

Πώς μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο και πρακτικό;

*βράστε 5 αυγά την ίδια στιγμή και όταν κρυώσουν αφήστε τα σε μια αυγοθήκη σε θερμοκρασία δωματίου (δεν θα πάθουν τίποτα, διατηρούνται όπως και τα πασχαλινά αυγά )
*καθαρίστε και τρίψτε καρότο και λάχανο και κρατήστε τα σε μπολ με ένα κομμάτι χαρτι κουζίνας στο καπάκι για να απορροφάται η υγρασία.
*πλύνετε τα φρούτα όπως το σταφύλι και οι φράουλες και κρατήστε τα όπως τα λαχανικά σε μπολ.
*κάνετε το ίδιο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές, κόψτε τα σε κυβάκια και φυλάξτε τα στο ψυγειο σε μπολ με καπάκι.

με τον τρόπο αυτό είναι πανεύκολο να χρησιμοποιήσετε τα λαχανικά σας σε κάθε σνακ ή γεύμα!!

No comments:

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...