Υλικά
2 ντομάτες σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 πράσινη πιπεριά καμπανούλα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κομμάτι γιδοτύρι
θυμάρι
λάδι
αλατι
μαυροκούκι
παξιμαδάκια μικρά "Μάννα"
Στη συνεχεια κόβουμε σε μικρά κομμάτια το γιδοτύρι και το ραντίζουμε με μαυρο σουσάμι μαυροκούκι.
Ρίχνουμε το απαραίτητο αλάτι και λάδι και προαιρετικα λίγο μπαλσάμικο.
Το μαυροκούκι θα δώσει μια εντελώς διαφορετική γεύση στη σαλάτα σας και θα την κάνει ακόμα πιο μεσογειακή.
Είναι ένα πιάτο που τρώγεται με ευκολία ως μεσημεριανό ή και για το βράδυ σας.
Καλή σας απόλαυση!
3 comments:
Και τι δε θα δινα να χα λιγο ντάκο τώρα στη δουλειά!!!!!!!!
...μμμ...
και λίγο ουζάκι και λίγο χταποδάκι και ...λιχουδιές μεσημεριάτικα....
μαζευω τα σαλια μου και συνεχιζω την αρχειοθετηση... κλαψ
ζωη
Λατρεμένο φαγητό για μένα..το..κόλλησα στη Κρήτη μάλιστα έφερα μαζί μου κούτα απ[ο ντάκος γιατί κακά τα ψέμματα αυτά που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ δεν είναι τα ίδια.Για αρκετό καιρό τα έτρωγα με μανία μέχρι που μου είπε κάποια τις..θερμίοδες του!!!Μου το θύμησες και θα κάνω ένα για μεσημέρι μα θα πρέεπι να αγοράσω ντάκος απο σούπερ μάρκετ δυστυχώς!
Post a Comment