Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com



18.4.11

Ψαροκροκέτες φούρνου

λίγο πριν φουρνιστούν..
υλικά για 4 άτομα
2 φιλέτα πανγκάσιους ή άλλο φιλέτο ψάρι
φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
μυρωδικά της αρεσκείας σας (δενδρολίβανο,ρίγανη, βασιλικό, μαιντανό κλπ) εμείς διαλέξαμε δενδρολίβανο

Ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το αλάτι,πιπέρι και μυρωδικά. Χτυπάμε τα αυγά καλά.
Κόβουμε τα φιλέτα με μαγειρικό ψαλίδι σε λωρίδες μακρόστενες και μετά πάλι στην μέση για να γίνουν μπουκίτσες. Περνάμε το κάθε κομμάτι πρώτα από τα χτυπημένα αυγά και αμέσως μετά από την τριμμένη φρυγανιά.
Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε μέτριο προς δυνατό φούρνο για περίπου 20 λεπτάκια.


τραγανές και πεντανόστιμες
Καλή σας απόλαυση!!

1 comment:

Ειρηνη said...

Το έφτιαξα το ψαράκι!
Μόνο που δυσκολεύτηκα στο κόψιμο(με μαχαίρι) και σα να λιωνανε καποια κομματια. Το πάναρα και ολα καλα, (δεν αναφερεις το λαδι στην εκτελεση) ωραια ψηθηκαν απλα επειδη ειναι λεπτο το ψαρι ετρωγες περισσοτερο κρουστα! Πολύ νόστιμο βέβαια και υγιεινο!
Σε ευχαριστώ! =)

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...