υλικά
1 μανιτάρι πορτομπέλο
ελαιόλαδο
μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι
για συνοδευτικά
ρόκα
γιδοτύρι
μαύρο ψωμί
Κόβετε το μανιτάρι σε μικρότερα κυβάκια και το βάζετε στο τηγάνι με λίγο νερό σχεδόν να τα σκεπάσει. Σε χαμηλή φωτιά τα αφήνετε να σιγοβράσουν για περίπου 15 λεπτάκια και να μαλακώσουν. Μετά τα 15 λεπτά το νερό πρέπει να έχει μειωθεί. Τότε ανεβάζετε τη φωτιά και ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, λάδι και μπαλσάμικο. το σωτάρετε καλά και το βγάζετε στο πλάι ή πάνω στη σαλάτα σας!
Καλη σας απόλαυση!
Tip: τα μανιτάρια δεν τα πλένουν αλλά τα καθαρίζουν τρίβοντας ελαφρά την επιφάνεια τους με μια πετσέτα.
No comments:
Post a Comment