Υλικά
για ένα πιατο
3κ.σ κους κους
1/2 καρότο
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/3 πράσο
ελάχιστη μουστάρδα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λιναρόσπορος τριμμενος
τριμμενη μυζήθρα
Ξεφλουδίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε την πιπεριά και την ρίχνουμε στο μπεντερ μαζί με το καρότο και το πράσο.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το κους κους με νερό αρκετό, λίγο λάδι,αλάτι και πιπέρι,λίγη μουστάρδα για τη νοστιμια και τα λιωμένα στο μπλεντερ λαχανικά. Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε για να μην κολλήσει το ζυμαρικό. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό ακόμα για να κρατηθεί το μίγμα αραιό.
Σε περίπου 15-20 λεπτάκια είναι έτοιμο.
Καλή σας απόλαυση!
No comments:
Post a Comment