Υλικά
8 μικρές πατάτες
1 καρότο
μανιτάρια
ρόκα
κόκκινες πιπεριές
ελαιόλαδο
γιδοτύρι
αλάτι
πιπέρι
λεμόνι
άνηθος
ζωμός λαχανικών
Χαϊδεύουμε τις πατάτες με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τις βάζουμε μέσα σε γάστρα γεμίζοντας την με τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και καλύπτουμε τα υλικά με την ρόκα. Ψήνουμε σε φωτιά ή σε φούρνο για 1 ώρα. Ξεσκεπάζουμε και ρίχνουμε το λεμόνι, τον άνηθο και το γιδοτύρι. Αφήνουμε για ακόμα μισή ώρα και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!
No comments:
Post a Comment