Υλικά
αμύγδαλα ψημένα, ανάλατα
κακάο
ελαιόλαδο
μέλι
βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
Πολτοποιείτε τα αμύγδαλα να γίνουν σαν βούτυρο, τότε ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο κακάο και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζετε το χτύπημα.
Μεταφέρετε την πραλίνα σε ένα μπολ και ανακατέψτε την με 1-2 κουταλιές μέλι.
Η πραλίνα σας είναι έτοιμη να την αλείψετε σε ζεστό ψωμί,
να την συνοδέψετε με μπανάνα
να την ανακατέψετε με το αγαπημένο σας γιαούρτι ή ό,τι άλλο σκεφτείτε.
Καλή απόλαυση!
αμύγδαλα ψημένα, ανάλατα
κακάο
ελαιόλαδο
μέλι
βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
Πολτοποιείτε τα αμύγδαλα να γίνουν σαν βούτυρο, τότε ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο κακάο και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζετε το χτύπημα.
Μεταφέρετε την πραλίνα σε ένα μπολ και ανακατέψτε την με 1-2 κουταλιές μέλι.
Η πραλίνα σας είναι έτοιμη να την αλείψετε σε ζεστό ψωμί,
να την συνοδέψετε με μπανάνα
να την ανακατέψετε με το αγαπημένο σας γιαούρτι ή ό,τι άλλο σκεφτείτε.
Καλή απόλαυση!
2 comments:
Υλικά
αμύγδαλα ψημένα, ανάλατα
κακάο
ελαιόλαδο
μέλι
βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
Σε τι αναλογίες ποσότητας? Ευχαριστώ
ο λόγος που δεν βάλαμε τις αναλογίες είναι γιατί φτιαχνοντάς το θα καταλάβετε πως ακριβώς αρέσει σε εσάς. όταν το φτιάξαμε εμείς βάλαμε 3 φλιτζάνια αμύγδαλα, 1 κ.σ κακάο, 1 κ.σ λάδι, 2 κ.σ μέλι, 1 βανίλια και ξύσμα απο 1/2 πορτοκάλι.
αν το φτιάξεις περιμένω την γνωμη σου :)
Post a Comment