Υλικά
4 ποτήρια νερό
ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι ρύζι ανάμικτο (καρολίνα και μπασμάτι)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
άνηθος
Βράζουμε 4 ποτήρια νερό για 5 λεπτά, μαζί με λίγο ελαιόλαδο, το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
Αλείφουμε με πινέλο ένα ταψάκι με λίγο λάδι.
Βάζουμε 1 ποτήρι ρύζι καρολίνα και μπασμάτι ανακατεμένο, λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και άνηθο.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στους 200 βαθμούς και περιμένουμε να πιεί το νερό.
Ανακατεύουμε για να μην κολλήσει.
No comments:
Post a Comment