Υλικά
1 ώριμο αβοκάντο
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
λίγος μαϊντανόςκουκουνάρι
λεμόνι
αλάτι
Ανακατεύετε τα υλικά στο μούλτι χωρίς να προσθέσετε λάδι,
γιατί το αβοκάντο είναι από μόνο του πηγή καλών λιπαρών όπως το ελαιόλαδο.
Η σως γουακαμόλε είναι ιδανικό συνοδευτικό για τορτίγια chips, την απλώνετε στο ψωμί σας ή την χρησιμοποιείτε σαν dressing σε βραστά λαχανικά.
Διατηρείται στο ψυγείο για μέρες.
Η συγκεκριμένη συνταγή έχει πολλές παραλλαγές.
Μπορείτε να προσθέσετε ντομάτα ή φρέσκο κρεμμυδάκι για πιο δροσερή γεύση.
Καλή απόλαυση!
No comments:
Post a Comment