Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com6.9.10

πως θα σηκωθούμε απο τον καναπέ...μερός πρώτο

παρατηρώ τελευταία πως όταν έχει κάποιος να γυμναστεί μέρες, είναι δύσκολο να μπει ξανά στον ίσιο δρόμο. χρειαζόμαστε κάποιο κίνητρο για να σηκωθούμε από τον καναπέ μας. και το κίνητρο μας δεν έρχεται ποτέ μόνο του, πρέπει να το ψάξουμε εμείς, και όταν το έχουμε ανάγκη να το φέρνουμε στο νου.
η σωστή στρατηγική σε τέτοιες αδύναμες στιγμές μπορεί να μας βοηθήσει.
Λοιπόν πάρτε χαρτί και γράψτε τι ειναι αυτό που σας βοηθάει, δώστε μας ιδέες σας που δεν έχουμε σκεφτεί.

σήμερα η δική μας ιδέα είναι απλή:

βρείτε ποια ώρα σας αρέσει να γυμνάζεστε. κάποιοι είναι βραδινοί τύποι, άλλοι τρελλαίνονται για την πρωινή άσκηση.βρείτε τι αρέσει σε εσάς.


  • αν γυμνάζεστε απόγευμα μετά την δουλειά, γυρίστε κατευθείαν σπίτι και αλλάξτε ρούχα μόλις μπείτε στο σπίτι. φορέστε την φόρμα σας και τα αθλητικά σας παπούτσια.θα δείτε ότι μόλις φορέσετε τα αθλητικά σας ρούχα θα είναι πολύ δύσκολο να ξαπλώσετε στον καναπέ.

No comments:

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...