κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες.
βάζουμε στα χέρια μας λίγο ελαιόλαδο και τις χαϊδεύουμε.
τις απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα έτσι που να μην ενώνεται η μια με την άλλη, και ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι και γλυκιά πάπρικα.
βάζουμε στο ταψί 100 γρ. νερό.
προθερμένουμε το γκρίλ και βάζουμε στο ψηλότερο επιπεδο το ταψί στους 270οC. τις ψήνουμε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά.
καλή απόλαυση!
βάζουμε στα χέρια μας λίγο ελαιόλαδο και τις χαϊδεύουμε.
τις απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα έτσι που να μην ενώνεται η μια με την άλλη, και ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι και γλυκιά πάπρικα.
βάζουμε στο ταψί 100 γρ. νερό.
προθερμένουμε το γκρίλ και βάζουμε στο ψηλότερο επιπεδο το ταψί στους 270οC. τις ψήνουμε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά.
καλή απόλαυση!
No comments:
Post a Comment