
κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες.
βάζουμε στα χέρια μας λίγο ελαιόλαδο και τις χαϊδεύουμε.
τις απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα έτσι που να μην ενώνεται η μια με την άλλη, και ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι και γλυκιά πάπρικα.
βάζουμε στο ταψί 100 γρ. νερό.
προθερμένουμε το γκρίλ και βάζουμε στο ψηλότερο επιπεδο το ταψί στους 270οC. τις ψήνουμε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά.
καλή απόλαυση!
Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.
Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.
No comments:
Post a Comment