Υλικά
για 10 τρουφάκια
8 κ.σ νιφάδες βρώμης ή μούσλι
4 κ.σ φιστικοβούτυρο απαλό χωρίς ζάχαρη
4 κ.σ γιαούρτι
4 κ.σ μέλι
λίγο κακάο
για το σερβίρισμα (προαιρετικά):
τριμμένη μαύρη σοκολάτα (70%)
σε ένα μπολ ρίχνετε τις νιφάδες, το φιστικοβούτυρο, το γιαούρτι, το μέλι και το κακάο.
προσθέτετε περίπου 3-4 κ.σ νερό και ανακατεύετε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά καλά.
τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα να τους δώσουμε σχήμα. με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε υλικό και με το χέρι μας σχηματίζουμε μικρά τρουφάκια.
Αν τα θέλουμε πιο σοκολατένια, τα ρολλαρουμε στην τριμμένη σοκολάτα.
Τέλος, τα βάζουμε στην κατάψυξη και τα βγάζουμε 10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε στους φίλους μας!
Kαλή σας απόλαυση!!
No comments:
Post a Comment