Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com30.8.10

η χθεσινή μας προπόνηση

χθες σκεφτήκαμε να προπονηθούμε με το ποδήλατο μας. φορτώσαμε λοιπόν πρωί πρωί τα ποδήλατα μας στο αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε προς τον Σχινιά.
ξεκινήσαμε με αργή ποδηλασία και στην πορεία βρήκαμε μια τέλεια ευθεία και κάναμε και tabata. read more here..
20'' στο max και 10'' αργά, και πάλι το ίδιο για τουλάχιστον 4 φορες. το tabata είναι μια νέα μέθοδος που δίνει τα οφέλη της ωριαίας άσκησης σε μόλις 4 λεπτά!!
θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτηση σε αυτη τη μορφή άσκησης αναλυτικότερα.

η δική μας ποδηλασία ήταν υπέροχη η βόλτα μας κράτησε αρκετά και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε 25 χιλιόμετρα αυτή τη φορά! ένιωσα τέλεια μετά απο καιρό που είχαμε να κάνουμε ποδήλατο!
μοιραστείτε μαζί μας την άσκηση που εσείς κάνατε αυτό το σαββατοκύριακο!
καλή συνέχεια σε όλους!

No comments:

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...