..χρησιμοποιήστε μέλι. είναι πολύ αγνό, και σε αντίθεση με τη ζάχαρη μεταβολίζεται πολύ εύκολα απο τον οργανισμό μας και δεν αποθηκεύεται σαν λίπος.
για τον καφέ σας: όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το μέλι είναι ιδανικό για να γλυκάνει τον καφέ σας, γλυκαντικό είναι εξάλλου..! Το διαλύετε (όπως κάνετε και με την ζάχαρη) σε κρυο ή ζεστό νερό, μετά προσθέτετε τον καφέ και τον ανακατεύετε καλά και τέλος το γάλα.
Απολαύστε το στο τσάι, και στα κέικ σας!!
Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.
Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.
3 comments:
Καλό μήνα να έχεις!
Βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σε ευχαριστώ!
Καλησπέρα!!!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω...
δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ζάχαρη, ούτε όμως μας αρέσει η στέβια κτλ... και το μέλι είναι όπως λες κι εσύ υγιεινό!!! θέλω να κάνω μελομακάρονα μόνο με μέλι... ποια θα είναι όμως η αναλογία????? εννοώ, αντί για την ζάχαρη που χρειάζεται, ΄ πόσο μέλι να βάλω???? Ευχαριστώ πολύ!!!! :)
η αναλογία εξαρτάται απο το πόσο γλυκες είναι οι δικές σας προτιμησεις.. :)
εμεις παντως αν αυτο βοηθαει αντί για ένα ποτηρι καστανή ζάχαρη στην συνταγή βάζουμε 1/3 μέλι και 2/3 νερό σαν σιρόπι. δοκιμαζουμε και το πολυ πολυ προσθετουμε λιγακι μελι ακομη..
Post a Comment