Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com1.8.10

Αντί για ζάχαρη..

..χρησιμοποιήστε μέλι. είναι πολύ αγνό, και σε αντίθεση με τη ζάχαρη μεταβολίζεται πολύ εύκολα απο τον οργανισμό μας και δεν αποθηκεύεται σαν λίπος.

για τον καφέ σας:  όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το μέλι είναι ιδανικό για να γλυκάνει τον καφέ σας, γλυκαντικό είναι εξάλλου..! Το διαλύετε (όπως κάνετε και με την ζάχαρη) σε κρυο ή ζεστό νερό, μετά προσθέτετε τον καφέ και τον ανακατεύετε καλά και τέλος το γάλα.        
Απολαύστε το στο τσάι, και στα κέικ σας!!

3 comments:

Γιαγιά Αντιγόνη said...

Καλό μήνα να έχεις!
Βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σε ευχαριστώ!

Wildrose said...

Καλησπέρα!!!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω...
δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ζάχαρη, ούτε όμως μας αρέσει η στέβια κτλ... και το μέλι είναι όπως λες κι εσύ υγιεινό!!! θέλω να κάνω μελομακάρονα μόνο με μέλι... ποια θα είναι όμως η αναλογία????? εννοώ, αντί για την ζάχαρη που χρειάζεται, ΄ πόσο μέλι να βάλω???? Ευχαριστώ πολύ!!!! :)

katharidiatrofi said...

η αναλογία εξαρτάται απο το πόσο γλυκες είναι οι δικές σας προτιμησεις.. :)

εμεις παντως αν αυτο βοηθαει αντί για ένα ποτηρι καστανή ζάχαρη στην συνταγή βάζουμε 1/3 μέλι και 2/3 νερό σαν σιρόπι. δοκιμαζουμε και το πολυ πολυ προσθετουμε λιγακι μελι ακομη..

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...