Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com



27.7.10

Παγωμένο αλλιωτικο τσαι

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικό είναι για τον οργανισμο μας το τσάι. Εκτός από τις αντιοξειδωτικές του δράσεις, βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού μας..!!

Το καλοκαιρι, μπορούμε να φτιάξουμε το δικο μας παγωμένο τσάι πολύ εύκολα. Είναι τόσο απλό που μπορείτε να το φτιάξετε οπουδήποτε, ακόμα και στην παραλία.
το μόνο που θα χρειαστούμε είναι η αγαπημένη μας γεύση τσαγιού σε σακουλάκι, παγωμένο νερό σε μπουκάλι ή ποτήρι και καστανή ζάχαρη (προαιρετικα)

σε ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και παγάκια, βάζω το σακουλάκι και το αφήνω για πέντε λεπτά να βγάλει τα συστατικά του. Και ιδού! έχω το παγωμένο τσαγάκι φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Αν είστε έξω μπορείτε να ρίξετε 2 σακουλάκια τσάι μέσα σε μπουκάλι νερού 500ml.

 *αν το προτιμάτε γλυκό ρίξτε στην αρχή καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε καλά να διαλυθεί η ζάχαρη και μετά προσθέστε τα παγάκια και το τσαί.

Καλή απόλαυση!!

1 comment:

Anonymous said...

Συγχαρητήρια! Δεν το πίστευα ότι γίνεται το τσάι σε παγωμένο νερό χωρίς να το έχεις αφήσει πρώτα σε ζεστό. Κι όμως αν περιμένεις υπομονετικά 5 λεπτά γίνεται υπέροχο! Και φαντάσου ότι γνωστή εταιρία τσαγιού έχει βγάλει πρόσφατα ειδική πατέντα τσαγιού που γίνεται σε κρύο νερό ενώ στην πραγματικότητα γίνεται με όλα τα φακελάκια!

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...