Το καλοκαιράκι ήρθε, όμως γιατί να μην συνεχίσουμε να φτιάχνουμε βρώμη?
Αφού την απολαμβάνουμε τόσο ζεστή όσο και δροσερή..
1/2 cup quick cooking oats
1/4 cup dried peach, chopped (equivalent of 2 halves)
1 tsp granulated sugar
1 tbsp cream (I used half and half)
Αφού την απολαμβάνουμε τόσο ζεστή όσο και δροσερή..
Summer is here but this is no excuse not to prepare a bowl of oatmeal, right?
Προετοιμασία 5'
Συνολικός χρόνος 10'
Ποσότητα: 1 μπωλ
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 φλ νερό
1/2 φλ βρώμη
1/4 φλ αποξηραμένα ροδάκινα, κομμένα , (1 ροδάκινο)
1 κ.γλυκού καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας γάλα εβαπορέ
1/2 φλ βρώμη
1/4 φλ αποξηραμένα ροδάκινα, κομμένα , (1 ροδάκινο)
1 κ.γλυκού καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας γάλα εβαπορέ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ή μεγάλο μπρίκι βράζετε το νερό. Μόλις πάρει βράση προσθέτετε τις νιφάδες βρώμης, το ροδάκινο, και την ζάχαρη και χαμηλώνετε την φωτιά στο μέτριο. Ανακατεύετε με κουτάλι λίγα λεπτά ώστε να μαγειρευτούν οι νιφάδες και να έχετε το κρεμώδες αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μόλις η πυκνότητα του είναι όπως την θέλετε, το βγάζετε από την φωτιά και προσθέτετε το γάλα εβαπορέ. αν θέλετε μπορείτε να το γαρνίρετε με επιπλέον φρέσκο γάλα ή με κόκκους ζάχαρης.
____________________________________________________
Prep time: 5'
Total time: 10'
Serves: 1 person
INGREDIENTS
1 1/2 cups water1/2 cup quick cooking oats
1/4 cup dried peach, chopped (equivalent of 2 halves)
1 tsp granulated sugar
1 tbsp cream (I used half and half)
PREPARATION
Bring the water to a boil in a medium saucepan over high heat. Then add the oats, chopped peach, and sugar and lowered the heat to medium. Stirring frequently with a spoon, allo the oatmeal to continue cooking for a couple minutes, then remove it from the heat and stirr in the cream. Transfer the oatmeal to a bowl and served it with a splash of milk and a sprinkling of brown sugar.
Perfection!
:)
recipe and photos via
No comments:
Post a Comment