Υλικά
πένες ολικής άλεσης
ελαιόλαδο
ελιές κομμένες σε ροδέλες
κρεμμύδι ξερό
πιπεριά κόκκινη και πράσινη
κρασί λευκό
μουστάρδα
μυζήθρα τριμμένη
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά εκτός από τις ελιές και τα βάζουμε να σωταριστούν ελαφρά σε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί για να "σβήσουν" και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε λίγη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και τα κατεβάζουμε από το μάτι.
Μόλις βράσουν τα μακαρόνια μας ρίχνουμε την σάλτσα από πάνω και τρίβουμε μυζήθρα.
καλή απόλαυση!
Tip: Εχετε παρατηρήσει ότι όταν τρώτε μακαρόνια αυτά κρυώνουν σχεδόν αμέσως;
Για να κρατηθούν τα μακαρόνια σας περισσότερη ώρα ζεστά, βάλτε στα πιάτα που θα τα σερβίρετε νερό από την κατσαρόλα που τα βράζετε. Μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα για σερβίρισμα, πετάτε το ζεστό νερό απο μέσα, σκουπίζετε το πιάτο και σερβίρετε.
Με το κολπάκι αυτό θα τα απολαύσετε καλύτερα!!
No comments:
Post a Comment