Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com8.8.10

πόσα γεύματα τρώτε;

η ψηφοφορία έληξε απόψε και εσείς μας απαντήσατε με πολλή διαθεση!!

η πλειοψηφία από εσάς τρώτε 5 γεύματα την ημέρα, και οι υπολοιποι ακολουθείτε με 3 ή και λιγότερα γεύματα. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες όσοι τρώνε ένα γερό πρωινό, σνακ, κυρίως γεύμα, απογευματινό και ελαφρύ βραδινό καταφέρνουν να μην παρουσιάσουν μέσα στην ημέρα τάσεις υπερφαγίας.
Είναι πολύ λογικό! Τρώγοντας με αυτόν τον τρόπο, μοιράζονται ισόποσα οι θερμίδες των γευμάτων κατά την διαρκεια της ημέρας και δεν καταναλώνονται όλες μαζί.
Αν θέλετε να βοηθήσετε τον μεταβολισμό σας να ενεργοποιηθεί περισσότερο και να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους, εσείς που καταναλώνετε 3 ή λιγότερα γεύματα, βάλτε το ΠΡΩΙΝΟ στην διατροφή σας, και προσθέστε 2 υγιεινά σνακ μέσα στην ημέρα σας. Τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν μακροπρόθεσμα. Είναι μαγικό να τρώς πέντε φορές και να χάνεις κιλά!

No comments:

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...