Υλικά για 2 μερίδες
2 φιλέτα πανγκάσιους (τα ψάρια αυτά τα βρίσκετε φρεσκοκατεψυγμένα στα μαρκετ)
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 φρέσκο κρεμμύδι
μίγμα μυρωδικών όπως λουίζα,δενδρολίβανο,θυμάρι και βασιλικός
αλάτι,πιπέρι
σκόρδο λιωμένο
ελαιόλαδο
τριμμένη φρυγανια
Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα μας και τα βάζουμε σε λαδόκολλα. Σε ένα μπολ ανακατευουμε όλα τα υλικά μέχρι να ενωθούν καλά. Παίρνουμε με ένα κουτάλι μίγμα και θωρακίζουμε το φιλέτο όπως στη φωτογραφία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για περίπου μισή ώρα.
Καλή απολαυση!
Ο πιο σωστός τρόπος για να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες.. The best way to change your eating habits..
Σελιδες μου
Καλώς τους!! Hey there!!
Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com
Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to katharidiatrofi@gmail.com
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com
Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to katharidiatrofi@gmail.com
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
AddThis
Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.
Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.
Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.
No comments:
Post a Comment