Καλώς τους!! Hey there!!

Kαλώς ηρθατε στο katharidiatrofi, ένα blog αφιερωμενο στην ευεξία, την γευση και στις μικρές απολαύσεις...
Περιμενουμε τις ιδέες, τις ιστορίες αλλά και τις συνταγές που θα σκαρφιστείτε για πιο υγιεινά φαγητά, σνακ και γλυκάκια στο katharidiatrofi@gmail.com

Welcome to katharidiatrofi, a blog about well being, taste, and small pleasures...
we are waiting for your ideas, stories and recipes on healthier foods, snacks and desserts so feel free send us a mail to
katharidiatrofi@gmail.com26.7.10

Εύκολη άσκηση στο νερό!

Ένα από τα προβλήματα στη θάλασσα για μας που δεν είμαστε κολυμβητές είναι οι ανάσες. Μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί με μια μάσκα και αναπνευστήρα.
Κολυμπάμε παράλληλα με την παραλία χαζεύοντας το βυθό (ψάρια, βράχια, πέτρες) ή κάνουμε ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε το κεφάλι μας έξω από το νερό.
Αυτό το τρικ θα μας δώσει δύναμη για πολλές διαδρομές χωρίς να καταλάβουμε πως περνάει η ώρα.
Αν θέλουμε και έχουμε τις δυνάμεις μπορούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ανεβάζουμε την ένταση.
Εάν τύχει και βρεθούμε σε πισίνα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο χωρίς τον αναπνευστήρα.
Επίσης στην πισίνα, μπορούμε να δουλέψουμε δικέφαλους και κοιλιακούς. Πιανόμαστε με τα δυο μας χέρια από το εξωτερικό δάπεδο της πισίνας, ακουμπάμε τα δάχτυλα των ποδιών μας στο τοίχωμα της πισίνας και δίνοντας ώθηση με τα χερια μας και σφίγγοντας την κοιλιά, βγάζουμε τον κορμό μας έξω από το νερό.
Κάνοντας 4 σετ των 20 επαναλήψεων θα νιώσουμε την γράμμωση των κοιλιακών μας.
Τέλος στην θάλασσα ή στην πισίνα μπορούμε να τονώσουμε τα πόδια μας κάνοντας το εξής απλό: προσπαθούμε να κολυμπήσουμε χωρίς την βοηθεια των χεριών μας. Στεκόμαστε όρθιοι, τα πόδια μας τεντωμένα και κάνοντας δυνατά ψαλίδια στο νερό κάνουμε τους τετρακέφαλους μας πιο σφριγηλούς.

No comments:

AddThis

Disclaimer:Όσα αναγράφονται στο kathari-diatrofi.blogspot.com αποτελούν προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την όποια ιατρική συμβουλή.


Disclaimer: All posts in this blog are personal views provided for entertainment and they do not replace medical or scientific advice whatsoever.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...