μια φέτα ψωμί τοστ ολικής άλεσης κομμένη στα τέσσερα
δυο λεπτές φέτες ταλαγάνι
πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες
κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
Φρυγανίζετε το ψωμί. Μετά τοποθετείτε πάνω στο ταλαγάνι, την πιπεριά και το κρεμμύδι σε προθερμασμένη γκριλιέρα ή τοστιέρα. Μόλις ροδίσει το τυρί και τα λαχανικά μαλακώσουν τα τοποθετείτε στο κέντρο του πιάτου. Τέλος στις τέσσερεις άκρες του πιάτου βάζετε απο ένα τρίγωνο ψωμιού και από πάνω ρίχνετε φυλλαράκια ρόκας και λίγο ελαιόλαδο.
Καλή απολαυση!
No comments:
Post a Comment