..χρησιμοποιήστε μέλι. είναι πολύ αγνό, και σε αντίθεση με τη ζάχαρη μεταβολίζεται πολύ εύκολα απο τον οργανισμό μας και δεν αποθηκεύεται σαν λίπος.
για τον καφέ σας: όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το μέλι είναι ιδανικό για να γλυκάνει τον καφέ σας, γλυκαντικό είναι εξάλλου..! Το διαλύετε (όπως κάνετε και με την ζάχαρη) σε κρυο ή ζεστό νερό, μετά προσθέτετε τον καφέ και τον ανακατεύετε καλά και τέλος το γάλα.
Απολαύστε το στο τσάι, και στα κέικ σας!!
- See more at: http://www.tipsviablogging.com/related-post-thumbnail-blogger/#sthash.n9arBDDz.dpuf
Καλό μήνα να έχεις!
ReplyDeleteΒρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σε ευχαριστώ!
Καλησπέρα!!!
ReplyDeleteΘα ήθελα να σε ρωτήσω...
δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ζάχαρη, ούτε όμως μας αρέσει η στέβια κτλ... και το μέλι είναι όπως λες κι εσύ υγιεινό!!! θέλω να κάνω μελομακάρονα μόνο με μέλι... ποια θα είναι όμως η αναλογία????? εννοώ, αντί για την ζάχαρη που χρειάζεται, ΄ πόσο μέλι να βάλω???? Ευχαριστώ πολύ!!!! :)
η αναλογία εξαρτάται απο το πόσο γλυκες είναι οι δικές σας προτιμησεις.. :)
ReplyDeleteεμεις παντως αν αυτο βοηθαει αντί για ένα ποτηρι καστανή ζάχαρη στην συνταγή βάζουμε 1/3 μέλι και 2/3 νερό σαν σιρόπι. δοκιμαζουμε και το πολυ πολυ προσθετουμε λιγακι μελι ακομη..