Σελιδες μου

1.8.10

Αντί για ζάχαρη..

..χρησιμοποιήστε μέλι. είναι πολύ αγνό, και σε αντίθεση με τη ζάχαρη μεταβολίζεται πολύ εύκολα απο τον οργανισμό μας και δεν αποθηκεύεται σαν λίπος.

για τον καφέ σας:  όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το μέλι είναι ιδανικό για να γλυκάνει τον καφέ σας, γλυκαντικό είναι εξάλλου..! Το διαλύετε (όπως κάνετε και με την ζάχαρη) σε κρυο ή ζεστό νερό, μετά προσθέτετε τον καφέ και τον ανακατεύετε καλά και τέλος το γάλα.        
Απολαύστε το στο τσάι, και στα κέικ σας!!
- See more at: http://www.tipsviablogging.com/related-post-thumbnail-blogger/#sthash.n9arBDDz.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Καλό μήνα να έχεις!
    Βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σε ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα!!!
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω...
    δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ζάχαρη, ούτε όμως μας αρέσει η στέβια κτλ... και το μέλι είναι όπως λες κι εσύ υγιεινό!!! θέλω να κάνω μελομακάρονα μόνο με μέλι... ποια θα είναι όμως η αναλογία????? εννοώ, αντί για την ζάχαρη που χρειάζεται, ΄ πόσο μέλι να βάλω???? Ευχαριστώ πολύ!!!! :)

    ReplyDelete
  3. η αναλογία εξαρτάται απο το πόσο γλυκες είναι οι δικές σας προτιμησεις.. :)

    εμεις παντως αν αυτο βοηθαει αντί για ένα ποτηρι καστανή ζάχαρη στην συνταγή βάζουμε 1/3 μέλι και 2/3 νερό σαν σιρόπι. δοκιμαζουμε και το πολυ πολυ προσθετουμε λιγακι μελι ακομη..

    ReplyDelete

το σχόλιο σου ...
your comments ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...